Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... auto rijden zakelijk of prive wat past bij uw onderneming

Iedere ondernemer wil in een auto rijden en het liefst zo groot en mooi mogelijk. Als automobilist moet je belasting betalen voor het gebruik van de auto. Of u nu privé of zakelijk een auto rijdt. De belasting is een belangrijk onderdeel van het autorijden en moet goed geregeld zijn.

Wel of geen bijtelling

Voor het rijden in een auto zijn voor u als ondernemer een aantal voorwaarden gesteld waar u wel rekening mee moet houden. Ook voor het personeel dat in een auto rijdt kunnen fiscale gevolgen ontstaan. Rijdt u met een privé auto of wordt er met een auto van de zaak gereden. Welke afspraken heeft u hier over met uw werknemers, mag er privé gereden worden of alleen maar zakelijk. Maar hoe gaat u hier fiscaal mee om, en de omzetbelasting, wat mag wel en waar moet u rekening mee houden.

Overleg met uw boekhouder of adminstratiekantoor

De aanschaf van een auto is vaak het beste moment om een keuze te maken, privé of zakelijk. Laat u hierbij adviseren door uw boekhouder of administratiekantoor, zij kunnen u precies uitleggen en voorrekenen wat in uw situatie fiscaal het voordeligste is. Uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies wijst u de weg en regelt de juiste fiscale mogelijkheden voor u en uw medewerkers. Wij zorgen ervoor dat uw wagenpark up-to-date blijft en u fiscaal niet teveel betaald voor uw auto's en dat u en uw werknemers zonder fiscale risico's de weg op kunnen.

Laat de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies het voor uw regelen. Neem gerust contact met ons op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.