Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... Bedrijfsopvolging wie neemt het roer over?

Er komt altijd een moment in het leven van een ondernemer dat er nagedacht gaat worden over de bedrijfsopvolging. De bedrijfsopvolging kan binnen of buiten de familiekringen zijn. Maar in beide gevallen heeft u een adviseur nodig van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies die u kan ondersteunen bij alle aspecten waarmee u in aanraking komt, zoals juridische, fiscaal, financieel en bedrijfseconomische:

  • de waardebepaling van uw onderneming
  • overeenkomsten van koop en levering
  • onderhandelingen
  • specifieke fiscale faciliteiten voor bedrijfsopvolging
  • de juiste structuur en rechtsvorm
  • financiering

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies begeleidt en verzorgd het gehele traject van bedrijfsopvolging. In de fase van contractvorming en uitvoering treedt administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op als initiator en zorgen wij voor de coördinatie tijdens de werkzaamheden tussen alle betrokken partijen, zoals notaris, makelaar en advocaten.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Adminstratie & Advies staan voor u klaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op door ons te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.