Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... een belastingcontrole is heel gewoon

Jaarlijks voert de Belastingdienst vele controles uit bij ondernemingen. Elke ondernemer is verplicht om aan deze controle zijn medewerking te gegeven. Deze controles kunnen zicht richten op een specifieke belastingcontrole, denk hierbij aan de omzetbelasting, loonbelasting, dividend belasting, vennootschapsbelasting en ga zo maar door. Het is dan ook van groot belang dat u administratie op orde is.

Als u administratie en/of uw salarisadministratie wordt gedaan door een boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies hoeft u zich geen zorgen te maken. U onderneming is dan in vertrouwde handen en uw administratie zal de controle van de Belastingdienst moeiteloos doorstaan. Wij zorgen ervoor dat de inspecteur van de belastingdienst zijn werk op een snelle en juiste manier kan verrichten. Alle benodigde informatie zullen wij de inspecteur verstrekken en u tijdens deze controle op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Maakt u zich geen zorgen meer over een belasting controle en neem direct contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.