Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... due diligence onderzoek van grote waarde

Bij de overname van een onderneming is een goed boekenonderzoek (due diligence onderzoek) van cruciaal belang. Een due diligence onderzoek vindt plaats bij de verkoop of overname van een onderneming. Met een due diligence onderzoek brengt de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies alle risico's van de betreffende onderneming in kaart.

Due diligence geeft inzicht

U krijgt bij het due diligence onderzoek zekerheid over de juistheid en aanwezigheid van de activa en de volledigheid van de passiva. Ook onderzoeken wij de juridische zaken, zoals arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie, vergunningen, claims, lopende rechtszaken en verzekeringen. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies geeft u hierdoor een duidelijk beeld van de te nemen beslissingen, zodat u als kopende of verkopende partij met een gerust hart in uw nieuwe avontuur kunt stappen.

Laat bij koop of verkoop een goed due diligence onderzoek uitvoeren door de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies. Neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.