Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... de waarde van de eigen woning

De koop van een eigen woning is één van de belangrijkste beslissing in uw leven. Bij het kopen van een eigen woning is het belangrijk dat u goed voorbereid te werk gaat. Het gaat tenslotte om uw woongenot, maar heeft u rekening gehouden met de grote financiële verantwoordelijkheden?

Zo heeft u te maken met de waarde van de woning, wat is deze nu waard? Hoe financiert u de woning? Bij wie moet je zijn om een hypotheek af te sluiten en met welke soorten belasting krijgt u als huizenbezitter te maken?

Eigen woning en hypotheekrente aftrek

Daarnaast dient u jaarlijks de aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Hierin bent u als huizenbezitter verplicht uw woning in de aangifte inkomstenbelasting op te geven door middel van de WOZ-waarde, en op de juiste manier te verwerken, tevens doe u een opgave van u hypotheek en uw betaalde hypotheekrente, om gebruik te kunnen maken van de eventuele hypotheekrente aftrek.

Heeft u net een huis gekocht, dan kunt u eventueel gebruik maken van de extra aftrek mogelijkheden met betrekking tot de aankoop van uw huis. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies weet precies wat er mogelijk is.

Aangifte inkomstenbelasting ook voor particulieren

Heeft u een eigen woning en recht op hypotheekrente aftrek, maar weet u zich geen raad met uw aangifte inkomstenbelasting. Laat uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen door administratiekantoor DMQ Administratie & Advies, wij verzorgen ook de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

Neemt u gerust even contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.