Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... uw WOZ-waarde te hoog

De gemeente heft jaarlijks vele verschillende belastingen, toeristenbelasting, onroerend zaakbelasting, ect. Ook geven de verschillende belastingen elk jaar weer reden voor discussie. Is de verhoging van de belasting wel terecht, is de WOZ-waarde niet te hoog?

Omdat de WOZ-waarde een steeds grotere rol speelt bij de bepaling van de verschillende gemeentelijke heffingen, maar ook doorwerkt in u aangiften inkomstenbelasting, is het van steeds groter belang dat uw WOZ-waarde juist is vastgesteld.

Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde

Is uw WOZ-waarde te hoog vastgesteld, dan kan de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u helpen om hier tegen bezwaar te maken. Neemt u gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. 

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.