Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... het aanvragen van huurtoeslag

Als u huurder bent van een woning en uw inkomen niet zo hoog is, kunt u recht hebben op huurtoeslag. De huurtoeslag is een toeslag die u als huurder kunt aanvragen als de huur inverhouding met uw inkomen te hoog is.

De huurtoeslag is een financiële tegemoetkoming van de overheid om iedereen in de mogelijkheid te stellen een eigen woning te kunnen huren. In Nederland heeft iedereen recht op een woning.

Huurtoeslag en inkomen

Om in aanmerking te kunnen komen voor de huurtoeslag, worden er wel enkele voorwaarden gesteld. Deze voorwaarden hebben vooral te maken met de te betalen huur en de hoogte van u inkomen. Daarbij maakt het niet uit of u de woning huurt van een woningcorporatie of van een particulier. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u graag met de aanvraag van u huurtoeslag.

Neemt u contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.