Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... loonaangite komt voort uit uw salarisadministratie

Als werkgever met personeel in dienst van uw onderneming bent u verplicht om periodiek aangifte loonbelasting te doen. Deze loonaangifte komt voort uit uw salarisadministratie. Uw personeel verwacht dat u hen het juiste salaris uitbetaald en dat u de loonbelasting op de juiste manier verwerkt en afdraagt. Het is dan ook van belang dat uw salarisadministratie in vertrouwde handen is.

In de loonaangifte moet rekening gehouden worden met onder meer het privégebruik van de auto van de zaak, eindheffingen, premiekortingen en afdrachtvermindering. Door uw salarisadministratie in handen te geven van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunt u ervan op aan dat de loonaangifte tijdig en juist wordt ingediend.

Geef uw salarisadministratie in de vertrouwde handen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies en neemt u contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.