Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... de maatschaps als ondernemersvorm, alleen maar toch samen

Als u een samenwerkingsverband aan wilt gaan, maar toch ook zelfstandig wilt blijven ondernemen dan brengt de v.o.f. niet altijd de juiste uitkomst. Hierin zou de maatschap een uitkomst kunnen bieden. Bij een maatschap komen een aantal complexe vraagstukken om de hoek kijken. Wat zijn de consequenties van de toetreding tot een maatschap? Welk aandeel krijgt ieder? Hoe wordt het resultaat verdeeld? Wie mag wat doen en wat zijn ieder zijn bevoegdheden?

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u adviseren bij deze vraagstukken. De adviseur zal u adviseren op het financiële gebied maar ook met het vastleggen van de afspraken en bevoegdheden binnen de maatschap.

Neemt u contact op met ons door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.