Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... overdrachtsbelasting of te wel 'de kosten koper'

Bij de overdracht van onroerend goed krijg je altijd te maken met de overdrachtsbelasting, door particulieren ook wel genoemd 'de kosten koper'. Steeds vaker zie je ondernemers hun vermogen investeren in onroerend goed, om zo aan hun pensioen te denken.

Kopen in privé of zakelijk

Dat is dan ook vaak de rede dat de overdrachtsbelasting een belangrijke rol speel bij de herstructurering van ondernemingen en bedrijfsoverdrachten, waarbij een pand of bedrijfsterrein een mogelijke rol speelt. De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies heeft ruimen ervaring met het adviseren van ondernemers en onroerend goed.

Bij de overdrachtsbelasting zijn er ook maar twee mogelijkheden, het is of alles of niets. Het is dan ook van belang om direct een goede fiscale keuze te maken, waarvan je als ondernemer nog jaren plezier hebt.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u terzijde met raad en daad, neemt u dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.