Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... afspraak is afspraak

Als ondernemer heeft u ook te maken met allerlei spelregels. Ook hier voor geldt dat er ook zaken fout kunnen gaan. Om er voor te zorgen dat zaken goed geregeld zijn, worden er afspraken met elkaar gemaakt. Zo heeft u als ondernemer maar ook als privépersoon bijna dagelijks te maken met overeenkomsten.

Overeenkomsten

Zo zult u als ondernemer vaak algemene voorwaarden hebben en is voor uw personeel een arbeidscontract. Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met afspraken tussen u en de onderneming, zoals een maatschapsovereenkomst, of een firmantenovereenkomst, een DGA overeenkomst, een rekening-courantovereenkomst, managementovereenkomst en gaat u zo maar door.

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies komt dagelijks in aanraking met ondernemers die advies willen over de overeenkomsten die voor hun van toepassing zijn. Wij helpen u dan ook graag met het opstellen van uw overeenkomsten.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.