Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... ondernemersvormen groeien met uw wensen mee

Veel ondernemers beginnen als zzp'er in de vorm van een eenmanszaak of samen in een v.o.f.. Dit zijn in de begin jaren de meest geschikte ondernemersvormen. Maar door de jaren heen kan het noodzakelijk zijn dat de ondernemersvorm verandert en er een andere juridische structuur nodig is.

Er zijn ondernemingen in alle soorten en maten, groot, klein, multinational, familiebedrijven, starters, dienstverlenend of industrieel. Elke onderneming heeft een bepaalde rechtsvorm. De rechtsvorm van de onderneming bepaalt de aansprakelijkheid van de onderneming en de daarbij betrokken partijen. Ook bepaald de rechtsvorm een aantal fiscale aspecten

De adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt u met de voor uw situatie best passende ondernemersvorm. Mocht na een aantal jaren de behoefte en de noodzaak ontstaat voor een andere juridische ondernemersstructuur dan staat de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u ter beschikking met raad en daad.

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.