Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... aanvraag of verzoekschrift

Verzoekschriften zijn er in vele maten en vormen. Zo kan het zijn dat u correspondentie voert met de Belastingdienst, Rechtbank, UWV of uw gemeenten. Een verzoekschriften wordt altijd geacht om degelijk en voorzien van de juiste informatie te worden opgesteld.

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies staat u als ondernemer, maar ook u als particulier bij met het opstellen van uw verzoekschrift. Daarnaast kan onze adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies u het gehele traject uit handen nemen.

Neemt u gerust eens contact op met de adviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.