Web Analytics Made Easy -
StatCounter

... administratiekantoor DMQ de boekhouder van Limmen, een boekhouder met persoonlijke service en gunstige tarieven

Administratiekantoor DMQ is de boekhouder uit de regio Limmen met persoonlijke service en gunstige tarieven is wat elke ondernemer wil. Als ondernemer wilt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Om u daarin te ondersteunen, neemt de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies graag de administratie, jaarrekening, salarisadministratie, fiscale aangiften en andere financiële diensten van u over. Wij hebben persoonlijke aandacht voor onze klanten en komen zo tot een pakket van diensten en adviezen, dat naadloos aansluit bij wat uw bedrijf nodig heeft. Vanuit onze vestiging in Uitgeest hebben we extra zicht op het lokale ondernemersklimaat in de regio Noord-Holland. Onze tarieven zijn zeer gunstig en ook betaalbaar voor kleine ondernemers, zzp'ers en starters.

Het administratiekantoor van Limmen voor uw financiële administratie en salarisadministratie

Natuurlijk is uw boekhouding maar ook uw salarisadministratie in vertrouwde handen. De boekhouder en salarisadviseur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verzorgen uw boekhouding en salarisadministratie tegen een gunstig tarief, daarnaast verzorgt uw boekhouder en salarisadministrateur van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies alle daarbij behoorende fiscale aangiften. U kunt van uw boekhouder en salarisadministratie van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies verwachten dat deze alles correct, juist, tijdig en tegen een gunstig tarief voor u verwerkt.

De voordelen van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies op een rij:

 • gunstige tarieven
 • deskundig en betrouwbaar
 • snelle doorlooptijd
 • altijd maatwerk
 • persoonlijke service
 • ook bereikbaar buiten kantooruren
 • snel en duidelijk antwoord op al uw vragen
 • volledige overstapservice
 • gespecialiseerd in startersbegeleiding
 • regionale expertise in Noord-Holland
 • salarisadministratie voor heel Nederland
 • online boekhouden doe je samen

Iedere ondernemer en starter is welkom bij administratiekantoor DMQ 

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is de beste keus voor zowel startende als doorgewinterde ondernemers. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt u de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van uw boekhouder mag verwachten. Kijk eens bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

Administratiekantoor DMQ de boekhouder van de regio Limmen

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - Alkmaar – Akersloot - Assendelft - Beverwijk – Castricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.