real time web analytics
menu

... online boekhouden is een teamsport

en doet u tegenwoordig in samenwerking met uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies. U voert zelf uw boekhouding in uw eigen online boekhoudpakket. Vanuit ons kantoor in Uitgeest controleren, corrigeren wij uw ingevoerde administratie zodat u altijd en overal real-time inzicht heeft in uw administratie.

Met online boekhouden altijd up-to-date

Met online boekhouden heeft u altijd controle en inzicht in uw onderneming en kunt u de juiste beslissingen nemen op elke moment van de dag. U administratie is altijd up-to-date!

Ook de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan u hierbij van dienst zijn. Wij werken samen de alle grote aanbieders in Nederland!

Wat raden wij onze klanten aan

Tegenwoordig is er in de online boekhoud wereld heel veel mogelijk en zijn er ook vele aanbieders die u allemaal proberen te verleiden om hun pakket te gebruiken. Echter leert de ervaring dat het ene pakket het andere pakket niet is.

Daarom raden wij niet elk pakket aan!

Bent u starter en heeft u niet zo veel verstand van boekhouden, maar wilt u wel graag:

  • Facturen maken voor u klanten en digitaal versturen;
  • Facturen en bonnetjes met een app direct in uw administratie zetten;
  • Uw bank mutaties direct gekoppeld hebben in uw administratie;
  • Inzicht in welke facturen er nog betaald en ontvangen moeten worden;
  • Hoeveel btw u ongeveer met gaan betalen;
  • Inzicht in de stand van zaken;

Dan raden wij voor onze starters Moneybrid aan als een ideaal pakket om mee te werken.

Bent u een ondernemer die meer eisen stelt aan zijn administratie en boekhoudkundig onderlegd is, of een ervaren boekhouder(ster) in dienst heeft, en werkt u met projecten waarbij een projectadministratie van groot belang is, dan raden wij Exact Online aan. Dit pakket is een stuk duurder maar ook veel uitgebreider, waarbij u uw gehele project administratie kunt calculeren en controleren.

Gebruikt u al een ander pakket

Geen zorgen, als u al gebruik maakt van een ander boekhoudpakket. Wij kunnen overweg met bijna elke online boekhoudpakket, dus neem gerust contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Online boekhouden overal en altijdOnline boekhouden, met uw boekhouder in Uitgeest

Online boekhouden kan altijd en overal, het enige wat u nodig heeft is een computer en een internetverbinding. Zelfs uw boekhouder of administratiekantoor hoeft niet bij u om de hoek te zitten. Met online boekhouden gaat er een wereld voor u open. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kan hierdoor klanten aan door heel Nederland bij staan.

Met online boekhouden ook de persoonlijke service en gunstige tarieven ervaren van DMQ door heel Nederland, nu kan het!

Omdat met online boekhouden niet meer dan een computer en een internetverbinding nodig is. Kan ook u nu de persoonlijke service en gunstige tarieven van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies ervaren. De boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies helpt en ondersteund inmiddels vele klanten door HEEL Nederland!

Online boekhouden in vele soorten en maten

Het maakt voor de boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies niet uit in welk boekhoudpakket u werkt, wij kunnen er mee overweg en passen ons moeiteloos aan. Wilt u online boekhouden neemt u dan gerust eens contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.