real time web analytics
menu

... voor jezelf beginnen met onze startersbegeleiding, is met een voorsprong uw eigen bedrijf starten!

Gefeliciteerd! U wilt een eigen bedrijf starten of hebt dat recentelijk gedaan. Eindelijk gaat u uw droom verwezenlijken. Met de startersbegeleiding van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies kunnen we u daarbij ondersteunen met advies en administratieve en fiscale diensten. Zo kunt u zich concentreren op het ontwikkelen van uw core business en het binnenhalen van klanten en maakt u de grootste kans van slagen.

Voor jezelf beginnen, startersbegeleiding geeft antwoord

Veel mensen dromen ervan om een eigen bedrijf te starten. Er komt in de praktijk echter veel bij kijken bij het oprichten van een bedrijf. Welke ondernemingsvorm is het meest geschikt? Wat zijn de slimste tarieven? Waaraan moeten offertes en facturen voldoen? Hoe werkt BTW aangifte? Wat zijn de aftrekposten voor ondernemers? Hoe zet je een loonadministratie op? Op al dat soort vragen geeft de startersbegeleiding van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies antwoord. Wij helpen u over alle obstakels en problemen heen en zien u graag groeien van starter naar succesvol en doorgewinterd ondernemer.

Startersbegeleiding tegen een speciaal tarief bij DMQ

Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is de specialist in startersbegeleiding. Daarom hebben we

een speciaal starterspakket ontwikkeld waarin u alle tools en checklists krijgt om eenvoudig uw financiële, administratieve en fiscale zaken op orde te houden. Het eerste jaar betaalt u bovendien een speciaal starterstarief voor onze boekhoudkundige diensten. Met onze startersbegeleiding start uw onderneming meteen met een voorsprong.

Startersbegeleiding en meer

Naast startersbegeleiding is administratiekantoor DMQ Administratie & Advies een allround administratiekantoor met een persoonlijke benadering. Bij ons krijgt u als ondernemer altijd een pakket aan diensten dat het best bij uw bedrijf past. De meeste van onze klanten zijn kleine ondernemers In de regio Haarlem, Amsterdam, Zaandam en Alkmaar en wij hanteren dus tarieven die zij kunnen betalen. Zoekt u een betrouwbare en klantvriendelijke partner voor startersbegeleiding of uw boekhouding? Neem contact met ons op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier.

 

Onze klanten komen uit de regio van Amsterdam - AlkmaarAkersloot - Assendelft - BeverwijkCastricum - Driehuis - Haarlem - Heemskerk - Heiloo - Koog aan de Zaan - Krommenie - Limmen - Santpoort - Spaarndam - Uitgeest - Velsen - Velserbroek - Wijk aan Zee - Wormerveer - IJmuiden - Zaandijk - Zaandam. Komt u van verder, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons administratiekantoor en komen wij graag bij u langs.